NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Întâlnire Pânzaru – Crăciunescu pe tema computerului tomograf de care are nevoie Spitalul Municipal de Urgență

Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgență a avut astăzi o întrevedere cu deputatul PNL Grigore Crăciunescu. Fostul primar al municipiului s-a intersectat în vizita sa și cu ziariștii veniți la conferința de presă zilnică organizată de conducerea unității medicale.

Fostul primar al orașului a declarat că a venit la spital pentru a-i prezenta directorului Pânzaru poziția ministrului Sănătății în privința computerului tomograf de care are nevoie unitatea medicală. O finanțare de la Guvern pentru acest aparat nu poate veni mai devreme de mijlocul anului 2013. Deputatul i-a solicitat managerului o copie după mapa cu proiectele pe care le are, și a promis implicare alături de ceilalți parlamentari locali pentru realizarea lor.

 În fața ziariștilor Crăciunescu a vorbit și despre ideea ministrului Relu Fenechiu de a transfera către autoritățile locale Spitalele CF din țară.”Dacă vor ajunge la autoritățile locale atunci primarii și consilierii vor decide asupra viitorului unității medicale. Dacă se va întâmpla acest lucru susțin și eu ideea trecerii personalului la Spitalul Municipal de Urgență, iar în clădirea de acolo să se desfășoare alte activități”, a spus deputatul Grigore Crăciunescu.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pășcănenii se luptă cu frigul și solicită din ce în ce mai des ajutor de lemne

Teona Gherasim

Șerpi pe străzile din Pașcani (FOTO)

Marius Parteni

Sfaturi pentru cumpărături sănătoase

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site