NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Instruire gratuită în standardizare şi certificarea produselor la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC), în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, prezintă schimbările aduse de noile standarde ISO 9001 şi ISO 14001, precum şi cerinţele legislative  de introducere pe piaţă a produselor din domeniile reglementate.

 

 

Această prezentare se va face în cadrul unui seminar organizat la sediul Camerei de Comerţ, în data de 17 mai, care se adresează persoanelor implicate în implementarea şi funcţionarea unui sistem de management de calitate şi/sau de mediu, precum şi societăţilor ce activează în domeniul produselor de construcţii, maşini industriale, ascensoare.

Lectorul seminarului va fi dr. ing. Cristian Roncea, Director Tehnic al SRAC CERT.

 „Seminarul oferă o imagine de ansamblu pentru o înţelegere corectă a noutăţilor promovate de două dintre cele mai cunoscute şi utilizate standarde din lume, ISO 9001 şi ISO 14001, aflate acum în revizie. Se vor prezenta schimbările generate de noile ediţii ale standardelor de management aferente sistemului de management al calităţii (ISO 9001) şi cel de mediu (ISO 14001), precum şi interpretarea cerinţelor legale de punere pe piaţă a produselor din domeniile reglementate, în vederea aplicării marcajului CE.” (Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi)

Participarea la seminar este gratuită, pe bază de confirmare prealabilă. Înscrierile se realizează online pe site-ul Camerei de Comerţ: www.cciasi.ro

Comunicat de presă emis de Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Advertisements

Related posts

Contractele de închiriere din Piața Vale,prelungite cu încă 7 ani și jumătate, fără licitație publică!

Răzvan Grecu

Conferință de presă PNL Pașcani: Despre debranșările de la apă rece și situația regiei de termoficare

Ema Roman

Nemulțumiri în rândul consilierilor locali privind modul de depunere a declarațiilor pentru taxa de salubrizare

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site