NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Instalația termică de la Școala Specială Pașcani va fi modernizată

Autoritățile județene au demarat o procedură privind reabilitarea Scolii Gimnaziale Speciale din Pașcani. Anunțul a fost făcut de Sorin Afloarei, vicepreședintele Consiliului Județean Iași. Studiul de fezabilitate privind reabilitarea și extinderea corpului de clădire, precum și modernizarea instalației termice, va fi finanțat din bugetul pe anul 2021 a Consiliului Județean Iași.  

“Am alocat bani din bugetul pe anul 2021 a Consiliului Județean Iași, pentru achiziția de servicii pentru studii de fezabilitate privind reabilitarea și extinderea corpului de clădire a Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani, cât și pentru reabilitarea și modernizarea instalației termice a instituției.”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Iași.

Reamintim faptul că, va fi pus la dispoziția elevilor un microbuz școlar, cu 24 de locuri, iar cheltuielile vor fi suportate tot din bugetul Consiliului Județean Iași.

  
Advertisements

Related posts

PNL Pașcani:”Nu credem în acestă teorie că nu există loturi de teren în Pașcani”!

Marius Parteni

Exclusiv! NewsPascani.com publică documente oficiale care demonstrează fraudarea concursului de la Eco Salubritate! (DOC)

Răzvan Grecu

Pantazi și consilierii PSD se opun votării unui proiect de hotărâre prin care se cere sesizarea procurorilor DNA împotriva primarului!

Răzvan Grecu
Încarcă...