NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Incidentul de la Târgu Frumos a pornit de la o postare pe facebook

Polițiștii au identificat toate cele cinci tinere implicate într-o încăierare la Târgu Frumos. Oamenii legii s-au autosesizat, în urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care mai multe tinere se lovesc. Toate au fost chemate la Poliție pentru a da declarații. Se pare că motivul conflictului a fost o postare pe facebook.  

”Ca urmare a apariției pe o pagină de socializare a unei filmări în care mai multe tinere sunt implicate într-un conflict, conducerea IPJ Iași a dispus efectuarea de verificări, și luarea măsurilor care se impun. Polițiștii din Târgu Frumos au efectuat verificări și au identificat toate persoanele implicate în respectivul conflict, o parte au fost deja la sediul Poliției pentru a da declarații. Aceste verificări continuă pentru a fi luate toate măsurile care se impun”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

În filmare se vede cum adolescentele, care au între 15 și 16 ani, își împart pumni și picioare, sub privirile trecătorilor, dar și a unor tineri care filmează cu telefonul mobil.

Răspunderea penală este personală şi se aplică începând cu vârsta de 14 ani. Infracţiunea de loviri sau alte violenţe se pedepseşte cu amendă sau închisoare de la 3 luni la 2 ani.

  
Advertisements

Related posts

Parc pe modelul Palas, în proiect la Târgu Frumos. Investiţia se ridică la peste 300.000 lei (Foto)

Ema Roman

30.000 lei pentru monografia oraşului Tîrgu Frumos!

Ema Roman

Șase candidați s-au înscris pe un post scos la concurs de Primăria Târgu Frumos (DOC)

Oana Cordoneanu
Încarcă...