RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Încendii de vegetație. Au intervenit pompierii din Târgu Frumos

Două incendii de vegetație au avut loc weekendul acesta în zona orașului Târgu Frumos. 1000 de metri pătrați de vegetație uscată au ars în Feredeni, comuna Deleni, iar în Dumești flăcările au distrus 12 hectare de vegetație.

”În data de 19.11.2021, ora 11:28,un echipaj de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în localitatea Feredeni, comuna Deleni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată. În urma incendiului au ars aproximativ 1000 de metri pătrați de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

În data de 20.11.2021, ora 16:35, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos au acționat în satul Dumești, comuna Dumești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 12 hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise”

Related posts

Ședință de Consiliu Local la Târgu Frumos. Iată ordinea de zi

Oana Cordoneanu

Alaiuri de urători la Târgu Frumos (FOTO-VIDEO)

Marius Parteni

Festivalul “Eminescu Nonformal”, organizat la Târgu Frumos

Ema Roman
Încarcă...