NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Încă un înger în Împărăția Cerurilor… Pentru Nicoleta nu mai există durere

Nu se pot găsi cuvinte potrivite, nici sentimente, pentru a descrie furtuna din sufletul celor ce rămân în urma îngerilor. Nicoleta, tânăra de 17 ani din Pașcani, diagnosticată cu cancer, internată la un spital din Turcia pentru tratament, a decedat în această dimineață.

Se spune că oamenii care mor îi sunt dragi lui Dumnezeu şi vrea să îi aibă aproape.

Deşi a fost o mobilizare extraordinară, s-au adunat banii pentru Nicoleta și a ajuns în Turcia, trupul firav nu a mai putut face faţă. 

A murit departe de casă, într-un spital din Turcia, acolo unde făcea tratamentul despre care ea însăși și toți cei apropiați, și nu numai, sperau că-i va reda sănătatea, viața…însă din păcate organismul ei nu a mai rezistat. A plecat spre Împărăția Cerurilor să-și vegheze de acolo familia sfâșiată de durere, mama, tatăl, care i-au fost alături până în ultima clipă, în spitalul din Turcia, dar și cele două surori care s-au rugat neîncetat ca Nicoleta să se facă bine și să revină acasă sănătoasă, lângă ele. 

  

 Medicii din Turcia au făcut din punct de vedere medical tot ce s-a putut pentru Nicoleta. Tânăra a ținut cu dinții de viață și a crezut că ajutată de Dumnezeu și de atâția oameni care s-au mobilizat și au făcut tot ce este omenește posibil s-o ajute va reuși să învingă boala și să-și construiască viitorul alături de cei dragi.

Dumnezeu să o odihnească în lumina și pace!

Advertisements

Related posts

Indicele de cazuri confirmate pozitiv la Pașcani este de 1,37. Marius Pintilie:”Fac un apel la cetățeni să respecte recomandările!” (VIDEO)

Marius Parteni

Incendiu de deșeuri textile

Redacția

Ploile acoperă cea mai mare parte a țării începând de miercuri de la amiază

Redacția
Încarcă...