NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Încă nu știți ce să faceți de 1 decembrie? Iată unde vor avea loc petreceri

Doar câteva ore ne mai despart de Ziua Națională a României și dacă nu v-ați decis unde să petreceți, aveți încă timp să faceți rezervări la restaurantele sau cafenelele din Pașcani, care au pregătit un program special pentru această zi.

Restaurantul Uno organizează pe 1 decembrie o seară cu muzică live și meniu variat. Din meniu nu vor lipsi preparatele tradițioanle, precum fasole cu ciolan și sărmăluțele cu mămăliguță. Și cum orice sărbătoare, nu este sărbătoare fără muzică și joc, partea artistică va fi întreținută de formația Live Style.

  

Un moment deosebit a pregătit și Trattoria Incanto. Localul se adresează clienților cu un meniu special, dar și cu momente artistice susținute de Dan Doboș și Petruța Sacară.

Tot pe 1 decembrie la restaurantul Retro va fi dublă sărbătoare, întrucât aniversează și un 1 de la înaugurare. Localul își așteaptă clienții cu preparate tradiționale. Invitatul special este George Bonea. Acesta le va servi pășcănenilor o porție sănătoasă de râs printr-un spectacol de stand-up comedy.

O petrecere dedicată tinerilor va avea loc în această seara la New Art Café.

Advertisements

Related posts

Tragedie în Lunca: Fostul procuror pășcănean Codruța Pantazi a fost găsit mort alături de o vecină

Marius Parteni

Povești cu sfinți făcători de minuni

Redacția

Prognoza meteo în următoarele 4 săptămâni. Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale perioadei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site