NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Iesenii sunt disperati! Tot mai multe case sunt scoase la vanzare de catre banci

Executorii judecatoresti scot la vanzare pe banda rulanta mai multe proprietati. In ultima perioada, proprietatile vizate se afla in Valea Lupului. Proprietarii pierd bunurile din cauza ratelor neplatite catre banci.

 

Astfel, pe data de 11 septembrie, la sediul Biroului Executorilor Judecatoresti Asociati (BEJA) Sirbu si Vezeteu va avea loc o licitatie pentru valorificarea unui teren de 400 metri patrati si a unei constructii formata din parter si mansarda, cu o suprafata construita totala de peste 260 de metri patrati.

Bunurile apartineau debitorilor Gheorghe si Ionela Sofinceanu. Acestia nu au mai achitat un credit restant de 124.287 euro catre ING Bank. Evaluatorii au stabilit ca licitatia va incepe de la un pret de pornire de 542.475 lei.

“Invitam pe toti cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmarit sa-l aduca la cunostinta executorului judecatoresc inaintea datei stabilite pentru vanzare. Cei care doresc sa cumpere imobilul, se vor prezenta la termenul de vanzare, locul fixat si ora stabilita, avand asupra lor actul de identitate, urmand a depune, pana la termenul vanzarii, o cautiune reprezentand 10 la suta din pretul de pornire a licitatiei”, spun reprezentantii Biroului Executorului Judecatoresc (BEJ) Chiriac Constantin Razvan.

Sursa Bzi.ro

Advertisements

Related posts

Mitul că tabletele au un rol negativ pentru copii, distrus la Iaşi

Redacția

Şapte arestări în dosarul traficului de droguri din județul Iași

Redacția

DIICOT Iaşi: Trei persoane reţinute; acestea încercau să scoată din ţară 10 kg de canabis

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site