RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Idei de tinute elegante, perfecte pentru o nunta de toamna

Chiar daca soarele nu mai incalzeste la fel, iar anotimpul cald a luat sfarsit, sezonul nuntilor continua, indiferent de temperaturile de afara. Avand in vedere vremea mai putin prielnica, acum iti este mai greu sa alegi tinuta perfecta pentru o ocazie speciala. Ea trebuie adaptata atat vremii de afara, cat si pentru interior, fara sa creeze disconfort. Inca nu ai gasit outfit-ul potrivit?  Acest articol iti vine in ajutor cu o serie de idei de tinute elegante, pe care poti sa le porti la o nunta de toamna si care, cu siguranta, te vor scoate din tipar.

 

Iata cateva idei de tinute elegante, perfecte pentru o nunta de toamna:

 

  

Rochia de vara, adaptata

 

O idee foarte buna este aceea de a adapta rochia de vara, unei tinute tomnatice. Indiferent de materialul din care aceasta este confectionata, poti apela cu succes la un cardigan, o capa sau o blana naturala, pentru un look elegant, care va atrage toate privirile. Unei rochii foarte lungi ii poti atribui o capa imblanita, alaturi de o pereche de manusi elegante, dintr-un material asortat rochiei. Daca iti doresti un outfit mai lejer, poarta un sacou simplu peste o rochita cu bretele. Pentru momentele petrecute in exterior, iti va tine de cald si, totodata, va completa armonios tinuta.

 

 

Tinuta eleganta cu pantaloni

 

Pantalonii sunt alegerea perfecta pentru zilele mai putin calduroase, iar daca vrei sa compui o tinuta eleganta, de noapte, ei pot fi adaptati cu usurinta unui outfit potrivit, alaturi de un top dintr-un material fin sau o camasa asortata. Nu iti fie frica sa porti pantaloni, caci ei te pot transforma intr-o femeie eleganta, chiar daca nu optezi pentru o fusta sau o rochie. Poti sa vezi aici cum porti pantalonii la ocazii speciale, fara sa iti pierzi din eleganta.

 

 

Ghetele si botinele, la o ocazie speciala

 

Daca pana acum ai evitat sa porti ghete sau botine la un eveniment precum o nunta sau o petrecere de seara, crezand ca iti vor taia din eleganta, atunci afla ca sezonul acesta se poarta la nebunie acest tip de incaltaminte, alaturi de articole vestimentare elegante, precum rochiile de seara. Asorteaza o pereche de botine din piele simpla sau lacuita, cu o rochita din catifea, accesorizata, sau o fusta si o camasa. Alege geanta in functie de paleta cromatica a intregului outfit si nu incerca prea mult sa o asortezi cu incaltamintea. Creeaza un tablou tomnatic, cu ajutorul culorilor pamantii, cele aprinse si joaca-te cu texturile. Astfel, vei obtine o tinuta care va atrage toate privirile!

 

Nu in ultimul rand, adu-ti aminte ca negrul te salveaza de la orice situatie de acest gen. Asadar, daca nu ai inspiratie pentru ce culori sa alegi, apeleaza cu incredere la o tInuta in non-culori, in combinatii de alb-negru, alb-gri sau gri-negru. Pentru a anima putin outfit-ul, poti contrasta cu ajutorul unei genti colorate sau simple, intr-o nuanta electrizanta. Nu te feri de imprimeuri, insa ai grija sa nu le alegi pe cele de vara, ci sa optezi pentru unele in ton cu acest sezon.

Related posts

S-a stins din viață un fost cadru didactic de la Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”

Oana Cordoneanu

O peșteră unică în România: Peștera cu Cristale din Mina Farcu

Redacția

Corala ”Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului va susţine un concert de colinde la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”

Redacția
Încarcă...