NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Hora Satului şi lansare de carte la Centrul Cultural din Ruginoasa

În perioada următoare, Centrul Cultural din Ruginoasa pregăteşte mai multe evenimente cu traditie pentru întreaga comunitate.

 Anul acesta nu va mai avea loc cunoscutul Festival al Pălăriilor, însă pentru datele de 10 şi 11 octombrie este programată Hora Satului sau Ziua Recoltei. Evenimentul este organizat  de către Primăria Ruginoasa şi va avea loc la Centrul Cultural din localitate.

Nici de data aceasta muzica şi voia bună nu vor lipsi întrucât, ca în fiecare an, organizatorii vor avea grijă să asigure din plin această componentă fără de care evenimentul nu ar mai fi la fel.

Totodată, pe data de 18 octombrie este anunţată o lansare de carte, o monografie actualizată a comunei Ruginoasa, operă a unui oltean.

“Se apropie 10 şi 11 octombrie, Hora Satului  sau Ziua Recoltei care se organizează în fiecare an. Totodată vă invităm la o lansare de carte, o monografie actualizată a comunei Ruginoasa scrisă de un scriitor oltean, care va avea loc la Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, pe data de 18 octombrie, a declarat Cristina Axinia, directorul Centrului Cultural din Ruginoasa.

 

Acestea fiind spuse, toţi locuitorii din Ruginoasa şi din împrejurimi sunt invitaţi şi aşteptaţi să ia parte la evenimentele pregătite pentru această toamnă. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primăria Stolniceni-Prăjescu și-a achiziționat propriile utilaje de deszăpezire

Irina Gherasim

Festival “Cânt, joc şi port pe Valea Siretului” la Răchiteni

Ema Roman

Viceprimarul din Stolniceni Prăjescu înjurat de mamă de un consilier, care i-a solicitat explicații legate de incidentul în care a fost implicată mașina instituției

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site