NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Hilar: Liderii PSD Iași, huiduiți de oameni pe stradă, s-au refugiat în sediul PNL. Au fost dați afară

Liderii PSD Iași s-au aflat miercuri, într-o situație hilară: din cauză că erau huiduiți de cetățeni pe stradă, au căutat adăpost în sediul PNL care era în apropiere.

 

Președintele PSD Iași, Maricel Popa, mergea pe stradă împreună cu un grup de membri ai partidului și trecătorii au început să strige la ei și să îi huiduie.

”Îi claxonau pe stradă, oamenii huiduiau, dar erau zeci, sute de oameni, erau ca la orice protest spontan când vezi pe cineva şi vrei să-l înjuri îl claxonezi sau îl huidui”, a declarat pentru Digi24.ro Costel Alexe, președintele PNL Iași. Acesta a povestit că omologul său de la PSD, Maricel Popa, a intrat în sediul PNL, ca să scape de furia ieșenilor, dar el și colegii săi de la PSD au fost dați afară. ”Au stat câteva minute până au ieşit colegii şi le-au spus să părăsească sediul de partid, ei ieşind după afară şi continuându-şi drumul. Evident că noi nu puteam să dăm dovadă de bunăvoinţă şi să-i primim cu ceai cald. Au intrat şi apoi au fost invitaţi să iasă afară, dar da, întâmplarea este reală. Colegii mei i-au spus că nu are ce să cauta, să iasă din nou să dea explicaţii cetăţenilor municipiului Iaşi pentru nerealizările guvernului PSD-Dragnea pentru judeţul nostru”, a relatat președintele PNL Iași.

Sursa Digi24.ro

loading...
Advertisements

Related posts

„Regele” cocainei, săltat de mascaţi. Dealerul interlopilor avea cea mai pură marfă din oraş

Redacția

Cum puteţi deveni şofer pe ambulanţă

Redacția

Unu din zece români infectaţi cu HIV este din județul Iași!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site