RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Haos în parcarea din fața pieței vale! Comercianți și clienți staționează după bunul plac

Continuă să se parcheze după cheful fiecăruia în parcarea din fața pieței din zona vale. Unii comercianți ocupă cu un mijloc de transport două locuri de parcare, clienții, cel mai probabil din lipsă de locuri staționează uneori chiar și pe locurile destinate persoanelor cu handicap.

 

  

 Parcarea din fața pieței vale, ocupată în mare parte de dubele comercianților, rămâne o nucă tare pentru administrația locală. Chiar dacă au avut loc discuții privind eliberarea acesteia pentru facilitarea accesului autoturismelor persoanelor care vin la cumpărături, nimic nu se schimbă.

 O imagine surprinsă ieri dimineață de un reporter de la Actualitatea Tv arată cât de mare este respectul unor comercianți față de ceilalți posesori de mașini. Un agent economic și-a parcat duba pe două locuri de parcare. Acolo era și astăzi mijlocul de transport, deși imaginea a fost postată pe o rețea de socializare.

 În această după amiază un alt șofer a reușit să iasă în evidență. El și-a parcat autoturismul pe ambele locuri destinate mijloacelor ce transportă persoane cu handicap.

 Cristian Menegon, șeful Administrației Piețelor, declara că se lucrează la un regulament privind modul de funcționare a respectivei parcări, document care va intra și în dezbatere publică.

 O propunere discutată în luna mai, în cadrul unei ședințe de analiză, venită din partea șefului Poliției Locale era aceea ca orice autoturism să nu staționeze mai mult de o oră în parcare fără să achite vreo taxă.  Cele a căror lungime depășesc șase metri, dacă măsura va fi aplicată, nu vor mai putea staționa deloc, întrucât blochează pista destinată bicicliștilor.

 

Related posts

„Noi nu avem parcurile în administrație” a fost răspunsul celor de la Eco Salubritate după ce li s-a adus la cunoștință de acțiunea civică de salubrizare a locului de joacă de la blocul „Moldova”

Diana Marcu

Programul instituțiilor publice în perioada sărbătorilor Pascale

Ema Roman

Consilierul local Leonard Ursu ar putea să părăsească PSD! Totul ține de o decizie de la București!

Răzvan Grecu
Încarcă...