RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Guvernul pregătește prima reformă în domeniul jocurilor de noroc. Ce schimbări sunt urmărite

Ordonanța de Urgență pregătită de Guvern prevede nu doar măriri de taxe, ci urmărește să aducă și predictibilitate, precum și să întărească semnificativ cadrul legal pentru operatorii din industria jocurilor de noroc din România.

Noi reglementări privind jocurile de noroc ar putea fi adoptate FOTO Arhivă

Noi reglementări privind jocurile de noroc ar putea fi adoptate FOTO Arhivă

Potrivit Fanatik, Guvernul se pregătește să emită, în octombrie, un OUG prin care intenționează să mărească semnificativ taxele, dar aduce și reglementări importante, foarte necesare în domeniu, precum interzicerea operării prin firme aflate în offshore-uri, constituirea unui fond financiar uriaș pentru tratarea dependenților de jocuri de noroc, prevenire și educație, instituirea unor garanții solide vizând respectarea obligațiilor legale de către operatorii de jocuri, dar și implementarea unor noi reguli pentru organizatori.

  

Aceste reguli ar fi urmări să facă industria mai responsabilă, astfel încât probleme de fond, precum accesul prea ușor în sălile de joc și dependența să poată fi rezolvate într-o manieră cât mai eficientă.

Conform sursei citate, Guvernul își propune prin noua ordonanță să ia trei tipuri de măsuri care să ajute la supraviețuirea acesteia, nu să îi creeze probleme.

Prin noua ordonanță, capitalul se transferă în mod obligatoriu în România.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

PSD susţine că românii se confruntă cu cel mai mare val de scumpiri din ultimii 13 ani: „Somăm Guvernul să-i ajute pe cei care nu mai pot să facă faţă”

Redacția

Joe Biden și Recep Tayyip Erdogan au convenit să formeze un mecanism comun de îmbunătățire a relațiilor tensionate dintre SUA și Turcia

Redacția

PSD publică pe Facebook alte imagini cu Clotilde Armand din seara numărării voturilor de la Primăria Sectorului 1

Redacția
Încarcă...