NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Grupul de Inițiativă Locală reacționează: „De mâine, în fața Primăriei, strângem semnături pentru demiterea primarului și dizolvarea Consiliului Local”

Alegerile anticipate sunt răspunsul societății civile față de intenția primarului Dumitru Pantazi de a iniția două proiecte de hotărâre prin care hotărârile de ieșire din ARSACIS și de denunțare a contractului de delegare a serviciului de apă-canal către ApaVital să fie revocate.

Ion Moțatu, unul dintre inițiatorii mișcării anti ApaVital, a declarat că începând de mâine, împreună cu alți cetățeni nemulțumiți de serviciile ApaVital, vor fi prezenți pe băncile din fața Primăriei pentru a strânge semnăturile necesare pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Dumitru Pantazi și dizolvarea Consiliului Local.

Acesta a precizat că așteaptă de la populație  să vină și să semneze listele, astfel încât luni dimineață când va fi programată ședința de Consiliul Local, aleșii să poată vedea care este dorința cetățenilor față de ApaVital.

  

„Începând de mâine vom începe strângerea de semnături pentru demiterea primarului și dizolvarea Consiliului Local. De la 8.30 vom sta pe băncile din fața Primăriei, iar alți cetățeni vor umbla prin cartiere, pentru ca până luni să avem strânse cât mai multe semnături pe care să le prezentăm consilierilor locali”, a explicat Ion Moțatu, unul dintre reprezentanții societății civile.

Menționăm că pentru ca acest demers să fie eligibil, trebuie strânse circa 9000 de semnături, adică 25% din cetățenii cu drept de vot din municipiu. 

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Pășcănenii au motive serioase să solicite dizolvarea Consiliului Local: aleșii locali nu-și îndeplinesc atribuțiile legale!

Răzvan Grecu

Cresc salariile în Primăria municipiului Pașcani! Pantazi va fi cel mai bine plătit om din administrația publică locală!

Răzvan Grecu

Autostrada Iasi – Targu Mures intra la finantare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site