NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Grindeanu: Sper ca în Camera Deputaților să fie respins proiectul de majorare a îndemnizațiilor demnitarilor

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat joi, la Timişoara, că speră ca în Camera Deputaţilor să fie respinsă propunerea legislativă, adoptată de Senat, de majorare a indemnizaţiilor demnitarilor.

Sorin Grindeanu FOTO gov.ro

FOTO: GOV.RO

“Fiind parlamentar, am o părere proastă (despre votul senatorilor pentru majorarea indemnizaţiilor, n.r.). Sper ca în Camera Deputaţilor să se revină şi să fie respinsă propunerea Senatului. Eu zic că indemnizaţia pe care o avem acum este absolut decentă. Vorbesc în numele meu. Nu există motive să fie crescută”, a afirmat Sorin Grindeanu.

  

Grindeanu a adăugat că pentru el a fost o surpriză votul de miercuri din Senat, dar Camera Deputaţilor este decizională şi a discutat cu liderul Grupului deputaţilor social-democraţi, Alfred Simonis, în acest sens.

Advertisements

“Aţi văzut şi decizia anunţată de PSD. Sunt convins că a fost o greşeală ceea ce s-a întâmplat miercuri în Senat, iar Camera Deputaţilor va repara această greşeală”, a spus prim-vicepreşedintele PSD.

Advertisements

Plenul Senatului a adoptat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Business report: Pe urmele unui miliard de lei. Adevărurile economice din spatele Squid Game. Profesor fanatic, concediat de școală. Frații Micula vor să pună sechestru pe conturile României din SUA. Cum ar trebui să arate tezele din semestrul I

Redacția

Elevi jigniți și umiliți de o profesoară de matematică

Redacția

VIDEO Bundesliga: Borussia Dortmund, surclasată acasă de Bayer Leverkusen

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site