RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Grindeanu: Sper ca în Camera Deputaților să fie respins proiectul de majorare a îndemnizațiilor demnitarilor

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat joi, la Timişoara, că speră ca în Camera Deputaţilor să fie respinsă propunerea legislativă, adoptată de Senat, de majorare a indemnizaţiilor demnitarilor.

Sorin Grindeanu FOTO gov.ro

FOTO: GOV.RO

“Fiind parlamentar, am o părere proastă (despre votul senatorilor pentru majorarea indemnizaţiilor, n.r.). Sper ca în Camera Deputaţilor să se revină şi să fie respinsă propunerea Senatului. Eu zic că indemnizaţia pe care o avem acum este absolut decentă. Vorbesc în numele meu. Nu există motive să fie crescută”, a afirmat Sorin Grindeanu.

  

Grindeanu a adăugat că pentru el a fost o surpriză votul de miercuri din Senat, dar Camera Deputaţilor este decizională şi a discutat cu liderul Grupului deputaţilor social-democraţi, Alfred Simonis, în acest sens.

“Aţi văzut şi decizia anunţată de PSD. Sunt convins că a fost o greşeală ceea ce s-a întâmplat miercuri în Senat, iar Camera Deputaţilor va repara această greşeală”, a spus prim-vicepreşedintele PSD.

Plenul Senatului a adoptat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bruxellesul va da undă verde reducerilor de zboruri interne pe distanțe scurte în Franța

Redacția

Meteo: Vreme caniculară în întreaga ţară, în perioada 26 iulie – 8 august

Redacția

Emil Dumitru (PNL), despre ministrul Agriculturii: ”Este mai mult preocupat de a face campanie politică/ Ce-i drept, nici nu prea înţelege mare lucru din funcţie/ Prima preocupare este să distrugă sistemul agricol”

Redacția
Încarcă...