NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Grevă spontană la o societate din Pașcani! Angajatorul insistă pentru vaccinare, angajații se opun

Grevă spontană ieri în rândul angajaților Holmbergs, ce a preluat activitatea societății Te-Rox Prod! Oamenii au oprit preț de o oră munca, din informațiile noastre.

Motivul pentru care a apărut conflictul de muncă vine ca unor anunțuri potrivit cărora angajații care nu se vor vaccina nu vor mai beneficia de bonuri de masă, iar navetiștilor nu le va mai fi decontat transportul.

Ieri dimineață șefii de linie au primit sarcina de a informa angajații despre aceste măsuri ce urmează a fi luate, dacă personalul refuză să se vaccineze. Angajații au oprit munca în jurul orelor 11.15 și au ieșit în curtea interioară, supărați de amenințări.

Peste 150 de angajați au încercat să iasă din curtea unități, dar directorul de producție i-ar fi oprit pe motiv că mesajul a fost înțeles greșit. Oamenii au fost invitați să intre în fabrică.

  

Din informațiile noastre Doina Cepalis a ajuns la sediul societății și a transmis angajaților că atunci când se discută de drepturile salariale, acestea nu vor fi întrerupte mai devreme de 30 de zile de la data comunicării.

Din informațiile noastre, conducerea societății încearcă să determine angajații să se vaccineze tocmai pentru ca procesul de producție să nu fie pus în pericol, ceea ce ar aduce pierderi, dar și pentru ca angajații să fie feriți în calea virusului.

Am încercat să discutăm ieri cu reprezentanții societății, dar acest lucru nu a fost posibil. Agentul de pază ne-a recomandat să lăsăm un număr de telefon pentru a fi contactați ulterior, lucru care nu s-a întâmplat.

Advertisements

Related posts

Biblioteca nu are autorizație ISU, recepția nu este făcută, liftul nefuncțional, iar spațiul este prea mic! Aceasta este moștenirea lăsată de Pantazi!

Răzvan Grecu

Primarul și-a pierdut cumpătul: l-a trimis pe Pintilie să-și educe copilul, după ce acesta l-a atenționat să coboare tonul!

Răzvan Grecu

Condițiile PNL Pașcani pe marginea proiectului metodologia de facturare a apei

Marius Parteni
Încarcă...