NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Măsurile luate împotriva unui șofer de la Gospodăria Comunală, după imaginile apărute pe Facebook

Șoferul autograderului ce aparține de Serviciul de Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei Pașcani, care apare în imaginile postate săptămâna trecută pe rețele de socializare de un consilier, urmează să fie tras la răspundere.

Viceprimarul Cristian Rățoi a arătat în conferința de presă de astăzi o hârtie, despre care spune că ar fi nota explicativă solicitată șoferului. Rățoi susține că ar fi fost vorba despre distrugerea unei culturi, printre care s-ar fi aflat și ambrozie.

Am aici un bon, în valoarea de 100 de lei. Sunt 17 litri de motorină, recuperați. De asemenea, am discutat cu proprietarul terenului, de la care am aflat că nu a plătit nici un ban. Șoferul va fi sancționat cu mustrare”, a subliniat Rățoi.

Sorin Olariu, consilier local PMP, a apărut vineri, 3 septembrie 2021, într-un live pe facebook în care arăta cum utilajul care trebuia să profileze străzile din cartierul “Aerodrom”, acționa pe un teren privat.

  

Advertisements

Related posts

Noutăți legate de Autostrada A7: Tronsoanele Suceava-Pașcani şi Suceava-Siret vor intra în faza întocmirii proiectului tehnic și studiului de fezabilitate

Redacția

Consilierii locali convocaţi în şedinţă extraordinară, săptămâna viitoare

Ema Roman

Aleșii locali se întâlnesc în ședință extraordinară, în această săptămână.Vezi ordinea de zi

Redacția
Încarcă...