NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Grant oferit de Raiffeisen Liceului „Nicolae Iorga” pentru sprijinirea unui proiect dedicat elevilor

„Start spre succes prin firmele de exercițiu” este proiectul câștigător cu care Liceul Economic „Nicolae Iorga” s-a înscris în concursul de granturi „Raiffeisen Comunităţi”. Beneficiarii acestui proiect sunt 50 de elevi din cadrul unităţii de învăţământ care vor învăţa pe pielea lor ce înseamnă să deţii o afacere şi să fii antreprenor.

Advertisements

„50 de liceeni vor experimenta cum este să devii propriul șef, dezvoltând o afacere de la A la Z prin firmele de exercitiu sub îndrumarea antreprenorilor și profesorilor coordonatori. Se întâmplă în proiectul “START SPRE SUCCES PRIN FIRMELE DE EXERCITIU”, pe care-l dezvoltăm cu sprijinul Raiffeisen Bank prin Programul de granturi „Raiffeisen Comunități” 2022. Grantul are o valoare de 50.000 de lei”, confrom postării de pe pagina Liceului „Nicolae Iorga”.

„Raiffeisen Comunități” a ajuns la a XII-a ediție și este un concurs ce oferă anual granturi pentru sprijinirea a zece proiecte de educație non-formală, depuse de instituții de învățământ sau de ONG-uri.

Advertisements
Advertisements

Related posts

56 de ani de la înființarea Școlii “ Iordache Cantacuzino“

Oana Cordoneanu

Liceul Special Moldova Târgu Frumos va primi vizita unor reprezentanți ai Asociației Internaționale a Cluburilor Lions

Redacția

Profesorii care refuză vaccinarea vor fi testați la fiecare 72 de ore. Dascălii care refuză și testarea vor fi suspendați

Redacția
Încarcă...