NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Gimnasta Larisa Iordache și-a anunțat retragerea: „Este timpul pentru o viață normală și un pic mai liniștită”

Larisa Iordache şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă, după ce a suferit o nouă intervenţie chirugicală la gleznă la începutul lunii. Gimnasta în vârstă de 25 de ani a postat un mesaj pe Facebook în care scrie că este împăcată şi mulţumită cu alegerea făcută şi că odată cu noul an va începe un nou capitol al vieții.

„Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii. Totul este o alegere, o alegerea de a fii cel mai bun pentru tine şi în sufletul tău. Asta am învăţat în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în sala de gimnastică. Azi închei acest capitol frumos din viaţa mea. Mă simt împăcată şi mulţumită cu alegerea pe care am făcut-o! Este timpul pentru o viaţă normală şi un pic mai liniştită. Am pus cipicii de o parte, costumul în dulap şi tot ce am trăit până acum într-un sertar micuţ acolo în inima şi mintea mea. Aş vrea să spun multe, însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singura postare. Vreau să ştiţi că vă apreciez pe voi, cei ce mă urmăriţi cu drag, îmi scrieţi şi îmi transmiteţi gânduri pozitive. Şi vreau să mulţumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele măcar o dată în aceşti 20 de ani de când am început gimnastica!

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Fotbal Liga 3: CSM Pașcani – CSM Roman 4-3

Marius Parteni

Djokovic susține că a fost testat pozitiv cu COVID pe 16 decembrie 2021. A doua zi, dădea premii celor mai buni tensimeni-copii

Redacția

Petrotub Roman – CSM Pașcani 1-0

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site