NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ghișeu suplimentar la Serviciul Taxe și Impozite Locale

Măsură luată de administrația locală, pentru evitarea aglomerației, la Serviciul Taxe și Impozite Locale. În cadrul acestei instituții, va funcționa un nou ghișeu, al treilea, zilnic. Din cauza pandemiei, a evitării aglomerației, pășcănenii așteaptă afară, la rând, în frig, pentru a putea intra în clădire. În această perioadă din an este mai aglomerat, cetățenii care își achită integral taxele și impozitele locale, până la finalul lunii martie, beneficiază de o bonificație.

”Serviciul Taxe și Impozite Locale va deschide zilnic un al treilea ghișeu ce va funcționa de fiecare dată când celelalte două ghișee se vor aglomera. Dorim să minimizăm disconfortul cetățenilor, și să evităm ca aceștia să petreacă foarte mult timp la rând, în contextul actualei situații pandemice”, ne-a declarat Alexandru Dandu, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

O altă alternativă de a evita aglomerație de la ghișeele Serviciului Taxe și Impozite Locale este plata online, prin ghișeul.ro.Din luna noiembrie 2020, pășcănenii pot plăti online taxele și impozitele locale. Proiectul de hotărâre privind înscrierea municipiului în Sistemul Național Electronic de Plată a fost aprobat în 2018. Banii necesari implementării sistemului au fost prevăzuți în bugetul local. Nu este nevoie decât de obţinerea unui user şi a unei parole, informaţii pe care orice contribuabil le poate primi solicitându-le tot online, de pe ghișeul.ro.

”De asemenea, reamintim că există o alternativă online de plată a taxelor și impozitelor locale, accesând platforma ghișeul.ro, unde își pot crea un cont, pe baza datelor personale, iar apoi pot vizualiza și achita cu cardul, obligațiile la bugetul local, precum și alte taxe”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

  

Programul de lucru cu publicul, al Serviciului de Taxe și Impozite Locale Pașcani, este următorul: luni,marți și miercuri între orele 08.00-15.30, joi între orele 08.00-17.30 și vineri între orele 08.00-13.30.

Advertisements

Related posts

Cantină de 30.000 lei pentru Școala Specială din Pașcani

Redacția

Oglindă, oglinjoară, care e cel mai legal loc de joacă din municipiu: parcul de la C5 avea aprobată înfiinţarea şi finanţarea de Consiliu Local, iar cel de la L1 amenajat fără indicatori tehnico economici aprobaţi! (DOC)

Răzvan Grecu

Cum pot fi exploatate de privaţi spaţiile comune din blocuri, conform noii legi a asociaţiilor de proprietari

Redacția
Încarcă...