NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Opinii

Gheorghe Florea, antrenor de tenis în cadrul CSM Pașcani, despre performanțele sportivului Andrei Florin Dascălu!

Am fost plăcut surprins citind zilele trecute pe NewsPascani.com, articolul despre Andrei Florin Dascălu, elevul din clasa a VII-a de la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani, Campionul Campionilor la Olimpiada Internațională de Soroban și Aritmetică Mentală Horus Dubai 2022.

Mi-a venit atunci în minte dictonul latin “Mens sana in corpore sano”. 

Puțini știu că Andrei Florin Dascălu a fost și este unul dintre cei mai buni jucători de tenis de câmp din țară. 

Legitimat la Clubul Sportiv Municipal Pașcani, club afiliat la Federatia Română de Tenis și antrenat de subsemnatul, Andrei Florin Dascălu a reușit în perioada 2017 – 2021, să urce pe podium la 81 de turnee de tenis de câmp, desfășurate în diverse orașe din România, ocupând :

Advertisements
  

– 37 locuri întâi 

– 28 locuri doi

– 16 locuri trei.

Pe cele trei categorii de vârsta, respectiv 10, 12 și 14 ani, a obținut următoarele rezultate :

1. La categoria de vârstă 10 ani a obținut locul întâi la 12 turnee, a ocupat locul doi la 8 concursuri, locul trei la 3 competiții, terminând categoria pe locul 24 national. 

2. La categoria de vârstă 12 ani, a obținut locul întâi la 15 turnee, locul doi la 10 concursuri, locul trei la 8 competiții, situându-se pe locul 21 național. 

3. La categoria de vârstă 14 ani, a obținut locul întâi la 10 turnee, locul doi la 10 concursuri, locul trei la 5 competiții, terminând categoria pe locul 19 național. 

Advertisements

În toată această perioadă, a reprezentat cu cinste Clubul Sportiv Municipiul Pașcani și orașul Pașcani, a depășit mereu sportivi de la cluburi de renume din orașe ca Iași, Bacău, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Vaslui, Bârlad, Roman, Galați, Brăila, etc., fără să neglijeze activitatea școlară, dovada fiind rezultatele foarte bune obținute pe această linie. 

Semnat Gheorghe Florea, antrenor de tenis de câmp CSM Pașcani

Advertisements
Advertisements

Related posts

Apa, banii şi REFERENDUMUL!

Marius Parteni

Cojocaru de la TV Bit, despre referendumul pe tema apei: Cea mai bună soluție exprimată până acum! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Caz tipic în agresiunea asupra unei consiliere locale: Agresorul devine victimă, iar victima trebuie să-și dea demisia (Audio)

Răzvan Grecu
Încarcă...