NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Brandul Finette vine spre publicul larg cu lenjerii de calitate superioară

Dormitorul sau locul de odihnă este sanctuarul în care te refaci după o zi plină de activități, de stres, cât și de alte task-uri care te-au slăbit de energie și putere. De cum ai ieșit de pe ușa biroului, deja te gândești să ajungi acasă, să faci un duș, să mănânci și să te odihnești măcar pentru jumătate de oră în patul tău, cu o lenjerie moale și răcoroasă, ca apoi să îți poți continua activitățile casnice.

Somnul și odihna sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi, deoarece organismul nostru nu poate funcționa în permanență la cote maxime, așa cum uneori ne-am dori. Avem nevoie de odihnă de calitate pentru ca organismul nostru să se refacă după o zi aglomerată.

Chiar și atunci când mergem în concedii sau în călătorii de afaceri, alegem să ne cazăm la un hotel sau o pensiune unde condițiile să fie cât mai bune și calitative. Pe lângă utilitățile de care avem nevoie, punem accent și pe lenjeria de pe pat, pentru că știm cât de important este pentru noi acest aspect.

Studiile au arătat faptul că majoritatea administratorilor din domeniul Horeca, folosesc pentru cazări lenjerii albe de pat, cât mai calitative, pentru că la nivel de subconștient albul este asociat cu odihna, curățenia și purificarea. Astfel că organismul se odihnește mult mai bine într-o lenjerie de pat albă.

Advertisements
  

Atunci când ne cumpărăm lenjerii de pat 2 persoane ne dorim ca aceasta să fie cât mai calitativă, mai aspectuoasă și realizată dintr-un material confortabil și rezistent.

Ai grijă de somnul tău cu lenjeriile Finette

Un magazin dedicat acestei nișe de unde puteți alege lenjerii de pat de calitate este Finette. Cu o gamă foarte largă de textile pentru casă, Finette și-a câștigat în timp un portofoliu larg de clienți, demonstrând faptul că pune un accent deosebit pe tot ce înseamnă calitate.

Majoritatea lenjeriile sunt realizate din bumbac, acesta fiind printre cele mai apreciate materiale de către cei care își doresc o calitate superioară, atât în materie de textile pentru casă, cât și de articole vestimentare.

Bumbacul este recunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra organismului nostru, în primul rând acesta fiind hipoalergenic care nu provoacă iritații și alergii ale pielii.

În plus, este un material foarte rezistent la multe spălări și utilizări, nu se decolorează chiar dacă lenjeria de pat are multe imprimeuri. Un material moale și plăcut la atingere care îți oferă o odihnă de calitate în orice moment.

Este un material care se adaptează indiferent de anotimp sau vreme și asta pentru că lasă pielea să respire, vara fiind răcoros, iar iarna călduros. Ușor de întreținut și spălat, bumbacul este punctul forte al brandului Finette.

Finette deține o gamă foarte diversificată de produse precum cuverturi de pat, pilote, perne, halate de baie, fețe de pernă, draperii, prosoape și perdele, toate de diferite dimensiuni și modele în funcție de preferințele clienților.

Pentru cei care pun accent pe calitatea somnului și își doresc să se relaxeze într-o lenjerie de pat de calitate, pot opta pentru produsele de la Finette.

Date de contact:

0770 213 601

Advertisements

comenzi@finette.ro

finette.ro@gmail.com

Advertisements
Advertisements

Related posts

Îți place să mergi la masaj? IATĂ ce NU trebuie să faci după ce pleci de la salon!

Redacția

Mesajele de pe facebook care au provocat incidentul de la Colegiul M. Sadoveanu: ” We Dominte, te bagi să îl omorâm pe Emi într-o scară de bloc?”, scrie unul dintre membrii grupului

Marius Parteni

TRAGEDIE la Hollywood. Actorul Robin Williams a murit. Prima ipoteză: SINUCIDERE

Redacția
Încarcă...