NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Gafele în administrația condusă de primarul Dumitru Pantazi se țin lanț: o altă hotărâre adoptată cu erori crase!


Actul administrativ se dovedește a fi o nucă prea tare pentru consilierii locali și secretarul UATM Pașcani, Irina Jitaru. O nouă hotărâre de Consiliu Local trebuie să fie modificată de aleșii locali pentru a putea fi aplicată.

 

 Este vorba despre hotărârea prin care s-a aprobat documentația aferentă licitațiilor ce vor fi organizate de ADIS pentru colectarea și transportul deșeurilor din municipiu Pașcani, către depozitul ecologic de la Țuțora.

  

Hotărârea a fost emisă în urmă cu două săptămâni, pe 21 februarie, iar la articolul 5 al acesteia, aleșii locali trebuiau să nominalizeze persoana mandatată să voteze aceste documentații în adunarea generală a ADIS. Doar că președintele de ședință, Ionuț Prodan, a uitat să supună la vot propunerea în acest sens, iar hotărârarea a fost adoptată având un spațiu alb în dreptul celui care ar fi trebuit nominalizat.

 Cum fără o astfel de hotărâre este inaplicabilă, edilul șef a propus un nou proiect care să îndrepte această eroare, ce va fi dezbătut în ședința extraordinară de mâine. Și ca să fie sigur că nu se mai greșește, noul proiect nu mai are un spațiu gol, ci îl are nominalizat chiar pe edilul șef pentru această sarcină.

 În mod curios, secretarul Irina Jitaru, care participă la ședințele de Consiliu Local pentru a asigura legalitatea hotărârilor adoptate, nu a avut nimic de comentat atunci când consilierii locali au uitat să nominalizeze persoana care să exprime votul în adunarea generală a ADIS.

 

Advertisements

Related posts

Boșteni: Gospodării inundate, culturi compromise, drumuri stricate (FOTO)

Oana Cordoneanu

Consilierii din Târgu Frumos se întrunesc în ședința ordinară din această lună. Vor fi dezbătute 18 proiecte aflate pe ordinea de zi (DOC)

Oana Cordoneanu

Patinoarul nu va mai funcționa în acest an la Pașcani!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site