NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gabriela Firea, despre o nouă candidatură la Primăria Capitalei: Dacă cetăţenii mă votează, mă voi întoarce ca primar general

Întrebată, la Antena 3, miercuri seară, dacă va candida pentru un nou mandat la Primăria Bucureşti, Gabriela Firea a subliniat că îşi doreşte să candideze.

”Dacă cetăţenii mă votează, mă vor vota, mă voi întoarce ca primar general. Mi-aş dori să candidez, dacă sunt sănătoasă, dacă sunt bine, dacă lucrurile sunt funcţionale, dacă mai am energie, putere ca acum”, a declarat Gabriela Firea.

Ministrul Familiei l-a criticat pe actualul primar, Nicuşor Dan, despre care a spus că este analist politic.

”Am văzut că domnul Dan este în lipsă de profesionişti în administraţie, am văzut că este analist politic şi a afirmat într-un interviu că dumnealui sigur va avea susţinerea clasei politice şi că nu ştie dacă voi avea eu. Până în acest moment nu mă îndoiesc de susţinere a colegilor din Partidul Social Democrat, a preşedintelui Ciolacu, a secretarului Paul Stănescu, a prim-vicepreşedintelui Sorin Grindeanu, care a şi manifestat acum 2 zile această susţinere la alegerile de la Sectorul 4 , unde a fost reales colegul nostru, domnul primar Daniel Băluţă”, a spus Firea.

Advertisements
Advertisements
  

Gabriela Firea a menţionat că sunt discuţii incipiente la nivelul coaliţiei de guvernare pentru ca ea să fie susţinută pentru o candidatură la Primăria Capitalei. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Doi paraşutişti ruși au murit în timpul manevrelor militare ale trupelor aeropurtate care au avut loc în vestul Belarusului, aproape de frontiera cu Polonia

Redacția

Eșecul de moment al președintelui Iohannis (Op-ed)

Redacția

Contre între USR şi PSD pe tema transporturilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site