RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi la 11 blocuri din Pașcani

Pășcănenii sunt sfătuiți să își facă rezerve de apă. Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi timp de două ore și jumătate la 11 blocuri din Pașcani. În intervalul 08.30 – 11.00, cetățenii care locuiesc la aceste blocuri nu vor putea beneficia de apă potabilă.  

 

 

  

În scopul executării de către R.A.G.C.L. Pașcani a unui branșament de apă cu distribuitor pentru blocurile G1A și G1B din strada Grădiniței, în vederea invidualizării consumurilor de apă, joi 19 ianuarie 2017, în intervalul orar estimat 08.30 – 11.00, furnizarea apei potabile este întreruptă către blocurile G1A și G1B din strada Grădiniței, G2A, G2B și F3 ANL din strada Ștefan cel Mare, H, I, J, BO1, F1 ANL și F3 ANL din strada Mihail Kogălniceanu, municipiul Pașcani.

 

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.  

Related posts

CUTREMUR de 5,4 grade pe scara Richter, la ora 1:20. S-a simțit puternic la Iași

Redacția

Un fragment din Biblie, vechi de peste 1750 de ani, descoperit în Biblioteca Vaticanului

Redacția

Cadrele didactice pensionare, premiate de Sindicatul Învățământ “Spiru Haret” (VIDEO)

Redacția
Încarcă...