RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieȘtirea zilei

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbiile Sodomeni, Lunca și Boșteni

În vederea remedierii unei avarii apărute la conducta de aducțiune Moțca – Pașcani, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă astăzi, 23 februarie 2024, în intervalul orar 11,00 – 18,00 către utilizatorii din municipiul Pașcani și suburbiile Sodomeni, Lunca și Boșteni. După identificarea locului defecțiunii și demararea lucrărilor de reparație vom furniza o actualizare a orei estimate de reluare a furnizării apei.

La finalizarea intervenției se va realiza spălarea conductelor și instalațiilor afectate, urmată de evacuarea apei la rețeaua de canalizare stradală. Cu toate acestea, la reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A., iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

Pentru informații suplimentare și sesizări, utilizatorii pot suna la Centrul de contact APAVITAL S.A., telefon 0232.969.

comunicat Apavital

  

Related posts

Dezbatere publică: Pe unde să treacă breteaua A8 spre Aeroport, la vest sau la est de Rediu Aldei?

Redacția

RAGCL Pașcani oferă scutire de la plata penalităților în intervalul 22 iulie -30 septembrie

Redacția

Raport exploziv al Curții de Conturi la PSA. Contractul de delegare trebuia anulat! Primarul și consilierii indicaţi ca vinovați!

Marius Parteni
Încarcă...