NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Furnizarea apei la cele trei blocuri debranșate a fost reluată. ApaVital se joacă cu nervii pășcănenilor!

Operatorul ieșean se joacă cu nervii pășcănenilor: la primele ore ale dimineții a debranșat trei blocuri din municipiu, pentru ca la ora 12.00 să reia furnizarea apei la acele imobile.  

Totul pare a face parte dintr-un plan bine pus la punct prin care operatorul ieșean să sperie populația și să-și impună contractele abuzive.

Reprezentanții Primăriei au confirmat reluarea furnizării apei potabile, însă nu au oferit nicio explicație față de această situație. Totuși, așa cum ne-am obișnuit „salvatorul zilei” a fost primarul Dumitru Pantazi, asta deși el până la ora publicării acestui articol nu ajunsese la muncă.

  

 „Primarul a discutat cu directorul Toma. Nu știu amănunte, însă furnizarea apei a fost reluată în urma acestor discuții”, a declarat viceprimarul Vasile Axinte.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi refuză să pună pe ordinea de zi un proiect de hotărâre propus de PP DD ce prevede monitorizarea prin GPS a maşinilor Primăriei şi instituţiilor subordonate

Răzvan Grecu

Primăria speră ca la Pașcani să fie construite două blocuri ANL

Teona Gherasim

DOCUMENT. Ce prevede noua stare de alertă. Este limitat din nou numărul persoanelor care participă la nunți sau înmormântări

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site