NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii despre drumurile din oraș: “Se circulă mai rău ca la sat!” (VIDEO)

Pășcănenii sunt revoltați de starea mai multor drumuri din oraș. În spațiul online au apărut mai multe imagini cu infrastructura rutieră din Pașcani iar localnicii nu s-au ferit să arate cu degetul către primărie.

“Administrația locală este și indiferentă și incompententă și reavoitoare! Mulți ar spune că am ceva cu PSD-ul și cu primarul/viceprimarul, dar când te uiți la 11 kilometri de Pașcani un primar de la PSD a asfaltat și iluminat întreaga comună Tătăruși! Și sunt multe exemple de comune care au mai mult asfalt decât Pașcaniul! Alte comune nu au banii adunați din taxe și impozite cât are Pașcaniul! În perioada următoare orașul va fi săpat și vor apărea lucrări pe toate străduțele dintre blocuri și va fi mizerie peste tot în urma săpăturilor de înlocuirea țevilor de apă”, a spus pășcăneanul Bogdan L.

Pășcănenii au sesizat această situație pe mai multe străzi din oraș.

Așa am lăsat acum 36 de ani, așa este și acum. Păcat, merită mai mult votanții moldoveni. Sunt multe străzi unde trebuie să îti iei încălțăminte de schimb. Dacă mergi 200 de metri ajungi pe esplanadă și se uită lumea la tine ca și cum vii din cine ştie ce fundătură de sat, mai exact strada 22 Decembrie. Strada Casa de apă, în centrul orașului, 200 metri, este dată ca asfaltată de ani de zile și nu poți intra pe ea! S-au făcut cereri nenumărate, dar din păcate, degeaba! Numai la alegeri suntem văzuți! Șoseaua Națională, strada paralelă la fel arată, putin mai bine pentru ca nu este la fel de circulată. Copii cu familii se duc pe jos la grădiniță, la școală, la cumpărături. Și strada Cosminului este la fel”, afirmă alți localnici.

  

“Pășcănenii au tot dreptul să fie nemulțumiți și să reclame lipsurile grave la nivelul infrastructurii municipiului. Sunt străzi care nu au fost asfaltate niciodată, atât în oraș, cât și in suburbii, ba mai mult decât atât, există un cartier întreg, fără canalizare și asfalt, cartierul Aerodrom, în care peisajul e unul de sat, când e cald e praf și mergi prin pietriș, iar când plouă sau ninge îți trebuie cizme de cauciuc. Primarului Dumitru Pantazi nu pare să îi pese de acest aspect, susținând că în mandatul sau infrastructura arată mai bine ca niciodată, însă realitatea din teren îl contrazice, Municipiul Pașcani arată din ce în ce mai rău și lipsurile legate de infrastructură și condițiile de locuit mult sub ceea ce ar trebui să fie într-un municipiu în anul 2020 îi îndeamnă, practic, pe cetățeni să plece din oraș deoarece acesta nu îndeplinește standardele și nu satisface nevoile actuale ale acestora. Pe aceasta cale, solicit administrației locale PSD mai mult interes și implicare în rezolvarea problemelor Municipiului Pașcani pentru că cetățenii merită mult mai mult decât ce le-a oferit aceasta în aproape 8 ani de zile de mandat.”, a declarat Alexandru Dandu, consilier local PNL Pașcani.

Pascani 2020 !!!Indiferenta ?! Incompetenta ?! Reavointa ?!

Publicată de Silviu Moraru pe Duminică, 12 ianuarie 2020

sursa www.pulsuliesean.ro

Advertisements

Related posts

Primăria nu mai facturează redevența către ApaVital! Iată motivul halucinant!

Răzvan Grecu

Peste 120.000 lei din bugetul local pentru bursele elevilor păşcăneni

Ema Roman

Făceți-vă provizii de apă! Locuitorii din Blăgești, Hărmănești și Hălăucești rămân fără apă potabilă

Teona Gherasim
Încarcă...