RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Fostul primar al Pașcaniului a votat în Iași alături de președintele CJ Cristian Adomniței

Grigore Crăciunescu, fostul primar al municipiului Pașcani, a votat în această dimineață la Şcoala “Nicolae Iorga” Iaşi. El a fost însoțit la vot de către Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean.

“Am venit să votez pentru o Românie puternică, o Românie unită care să pornească pe o cale dreaptă către Europa, către partenerii noștri transatlantici. Avem nevoie de liniște acum, avem nevoie de reconstrucție și să dea Dumnezeu acum în preajma sărbătorilor ca vrajba și dezbinul să nu mai intervină între noi, mă refer la mediul politic, ” a declarat Cristian Adomniței președintele CJ Iași.

“Ne dorim o viață mai bună pentru toți românii, ne dorim ca România să meargă pe drumul cel bun, vrem ca răul să nu mai facă parte din viața noastră de zi cu zi,” a spus Grigore Crăciunescu fostul primar al municipiului Pașcani candidat din partea USL la Camera Deputaților pentru colegiul nr.11.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Senatorul Constantinescu ales în noua componentă a Biroului Politic la PSD Iași. Deputatul Neculai Rățoi va avea doar statutul de invitat în cadrul ședințelor

Redacția

Ecaterina Andronescu, în vizită la Hălăucești

Redacția

Vasile Axinte măsurat în sondaje drept candidat AUR pentru Primăria Pașcani! Vezi ce declară Dumitru Pantazi despre asta!

Răzvan Grecu
Încarcă...