NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zăpada a căzut peste Pașcani. Pantazi:”Acționăm cu zece utilaje”. Info Drumuri Județene: 0232/219.241, sau 0232/219.240 (VIDEO)

Zăpada care s-a așternut pe străzile din municipiul Pașcani nu a luat prin surprindere autoritățile. Cel puțin așa a susținut astăzi primarul municipiului, Dumitru Pantazi. El a spus că la nivelul orașului și al suburbiilor a fost activat comandamentul de iarnă.

Consider că nu am fost depășiți de situație. Lucrăm cu zece utilaje de deszăpezire. În suburbii sunt anumite străzi unde straul de zăpadă este de 20 de cm, dar vom încerca să ajungem peste tot astfel încât să nu împiedicăm procesul de votare”, a declarat Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani.

 

  

În ceea ce privește situația la nivelul Drumurilor Naționale Tg. Frumos – Pașcani – Moțca, situația poate să se complice dacă apare fenomenul de viscol. Cei care au nevoie de ajutorul drumarilor sunt rugați să sune la 0232/219.241 sau 0232/219.240. ”Se circulă în condiții de iarnă la această dată. Dacă nu va viscoli, nu vom avea probleme. Dacă va apărea acest fenomen vor fi multe. Pe câmp este multă zăpadă”, ne-a declarat Vlad Simon, șef District Drumuri Naționale Pașcani.   

{flv}diverse/iarna pascani{/flv}

Advertisements

Related posts

Circulația oprită pe strada Republicii. Zona este pregătită pentru asfaltare

Oana Cordoneanu

Revoltă la blocul Moldova: Cetățenii au împiedicat un angajat al RAGCL să închidă ușa unui punct termic. Directorul Gelu Nedelcu a chemat Poliția!

Răzvan Grecu

Profilul viitorul candidat pentru postul de director al Casei de Cultură Pașcani

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site