RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Fostă profesoară la “C. Burcă” Pașcani găsită fără viață în casă

Una dintre profesoarele pensionare, care au predat la “C. Burcă” actualul Colegiu Național “Mihail Sadoveanu Pașcani”, s-a stins din viață. Ea a fost găsită fără suflare de angajații ISU Pașcani, care au fost solicitați să deschidă ușa imobilului unde locuia.

Vorbim despre Aurica Stoian, în vârstă de 82 de ani, fost profesor de chimie. Astăzi a fost găsită fără suflare în locuința din cartierul Micro, din zona Colegiului Național. Alarma a fost dată de o vecină, care nu o mai văzuse pe fosta profesoara de câteva zile.    

Corpul neînsuflețit al femeii a fost trasportat la Institutul de Medicină legală Iași, în vederea stabilirii cauzei decesului. Din primele informații decesul ar fi survenit acum 4-5 zile. Femeia nu fusese căsătorită și locuia singură.

Aurica Stoian s-a pensionat în anul 1997 de la Colegiul Sadoveanu, acolo unde a activat din 1980. Cei care au cunoscut-o spun că era un profesor sever, dar extrem de apreciat.

  

Related posts

Un sindrom ce poate avea legătură cu Covid-19, depistat la copii din Marea Britanie

Redacția

Semnal de alarmă! Nu neglijați înțepăturile de țânțari chiar dacă temperaturile au mai scăzut. Virusul West Nile face noi victime în România

Redacția

Rujeola se extinde în Moldova: șase noi cazuri. Campania de vaccinare, un eşec total

Redacția
Încarcă...