NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria îi datorează lui Zuzan suma de 130.000 lei! Firma lui Pantazi redevine unul dintre cei mai importanți datornici ai municipalității!

Decizia prin care Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să anuleze sentința penală dictată împotriva fostului secretar Mircea Zuzan,  are repercusiuni asupra bugetului local. Asta deoarece acum municipalitatea trebuie să-i returneze lui Zuzan cei 130.000 de lei pe care acesta i-a plătit Primăriei, în urma deciziei luată de judecători în 2018.

Atunci, instanța de judecată l-a găsit vinovat pe Zuzan de prejudiciul cauzat de AgroComplex Lunca Pașcani bugetului local, și l-a obligat pe acesta să-l achite. Acum, după ce această decizia a fost anulată de Înalta Curte de Casație și Justiție, municipalitatea trebuie să returneze banii, iar în scriptele Primăriei va figura din nou ca datornic firma primarului Dumitru Pantazi.

Rămâne de văzut dacă plata acestei sume către Mircea Zuzan se va face voluntar de către administrația locală sau fostul secretar va apela la un executor judecătoresc pentru a-și recupera banii.

Reamintim că dosarul „AgroComplex” va fi rejudecat de la zero, cel mai probabil la Tribunalul Iași.

loading...
Advertisements

Related posts

Taxele pentru ocuparea temporară a domeniului public pe 2019 în dezbatere publică

Răzvan Grecu

Furnizarea apei va fi întreruptă în Mogoșești Siret. Presiune scăzută în Tg. Frumos

Redacția

Grindină în zona Pașcani! Culturi și drumuri distruse (FOTO-VIDEO)

Redacția
Încarcă...