NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Florin Cîțu ar fi acceptat de USR pe un post într-un guvern condus de Dacian Cioloș, admite Dan Barna / „Este decizia celor de la PNL cum își vor propune echipa guvernamentală dacă ajungem în etapa aceea”

Florin Cîțu ar fi acceptat de USR pe un post într-un guvern condus de Dacian Cioloș, admite vicepreședintele USR Dan Barna. „Este decizia celor de la PNL cum își vor propune echipa guvernamentală dacă ajungem în etapa aceea”, a spus Barna, marți seara, la TVR 1.

„E foarte facil să fie privită (nominalizarea lui Dacian Cioloș, n.red.) ca o cacealma sau ca o capcană. Vezi Doamne, noi naivi și nedându-ne seama am făcut un joc al președintelui, al PNL. În realitate, noi am făcut o propunere responsabilă și suntem gata s-o asumăm. În momentul de față, într-adevăr, mingea este la foștii noștri parteneri de coaliție, la PNL și la UDMR, care au opțiunea să accepte o variantă prin care, într-adevăr, niciun alt lider PNL nu îl ocolește pe președintele proaspăt ales al PNL. Putem avea un premier Dacian Cioloș și o echipă de guvernare pe care să o construim împreună și atunci am putea ieși din criză la modul foarte elegant”, a afirmat Dan Barna.

Întrebat dacă din echipa guvernamentală ar putea să facă parte și Florin Cîțu, vicepreședintele USR a răspuns:

„Este o variantă… Asta este decizia celor de la PNL cum își vor propune echipa guvernamentală dacă ajungem în etapa aceea.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

LiveBLOG Emma Răducanu – Shelby Rogers, în optimi la US Open – Răducanu conduce în primul set

Redacția

Iași, considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din România în urmă cu un secol

Redacția

Verificări ale DGASPC în cazul fetiţei căzute de la balcon

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site