RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fiul lui Dmitri Peskov spune că a luptat jumătate de an în Ucraina în forțele Wagner: „Tatăl meu ste mândru de mine, cred”

Fiul purtătorului de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin a declarat într-un interviu publicat sâmbătă că a luptat în Ucraina sub un pseudonim, ca artilerist în cadrul forței de mercenari Wagner, a relatat ziarul Komsomolskaia Pravda, preluat de Reuters.

Nikolai, fiul lui Dmitri Peskov, în uniformă militară în Piața Roșie din MoscovaFoto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Nikolai Peskov, fiul în vârstă de 33 de ani al purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat pentru ziarul privat că a servit în Ucraina, un exemplu rar de fiu al unui oficial rus de rang înalt care a luptat în război.

  

„A fost la inițiativa mea. Am considerat că este datoria mea”, a declarat Peskov, al cărui tată este purtătorul de cuvânt al lui Putin din 2008, într-un interviu.

„Este mândru de mine, cred”

El a precizat că și-a îndeplinit contractul pentru aproape jumătate de an sub un nume fals pentru a-și ascunde adevărata identitate.

El a primit o medalie pentru curaj, a precizat ziarul.

Întrebat despre părerea tatălui său cu privire la serviciul său, Nikolai a spus: „Este mândru de mine, cred.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Președintele Iohannis și premierul Ciucă, împreună la Haferland, festivalul dedicat culturii şi tradiţiilor săseşti oganizat de omul de afaceri Michael Schmidt

Redacția

Variantele PNL pentru Ministerul Educației SURSE

Redacția

Cîţu, vizită în Ucraina. Preşedintele Senatului a vizitat Hostomel şi Irpin

Redacția
Încarcă...