NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Filtre făcute de polițiștii pășcăneni în urma jafului armat din județul Neamț

Polițiștii pășcăneni au instituit filtre în cursul zilei de joi 16 mai pe drumul european E85, ca urmare  a jafului armat petrecut în cursul zilei de ieri în județul Neamț.

Hoţii care au jefuit, joi dimineaţă maşina Oficiului Judeţean de Poştă Neamţ au furat suma de 2,5 milioane de lei, iar resturile bunurilor le-au abandonat. Potrivit reprezentanţilor Poştei Neamţ banii erau destinaţi achitării pensiilor în municipiul Roman. Cei doi angajaţi ai Poștei erau dotaţi doar cu un spray lacrimogen, iar maşina cu care făceau transportul era o Dacie papuc de generaţie veche.
 Acesta a fost oprită pe Drumul Naţional 15C în localitatea Bârgăoani de mai multe persoane cu cagule aflate în cel puţin două autoturisme care au blocat traficul atât în faţă cât şi în spatele acesteia.

Angajaţii poştei au fost ameninţaţi cu o armă după care din maşină a fost furat un sac cu bani. Potrivit primelor informaţii, una dintre maşini avea numărul de înmatriculare străine iar alta în Iaşi, însă după primele cercetări s-a constatat că erau false. Cei doi angajaţi ai Companiei Naţionale Poşta Română aflaţi în maşina jefuită joi dimineaţă nu au suferit vătămări corporale. Comisarul şef Paul Tablan, inspectorul şef a IPJ Neamţ, a declarat, că este luată în calcul şi ipoteza unei înscenări. Zona judeţului Neamț este blocată, iar polițiștii încearcă să identifice în primă fază maşinile care au participat la jaf. La acțiune participă zeci de polițiști și jandarmi.

Advertisements
  

Conform unui ordin emis de IPJ Iași și polițiștii pășcăneni au efectuat controale joi, 16 mai, pe DN1 în comuna Miroslovești și în intersecția din comuna Moțca, dintre E85 și DN28A pentru depistarea autorilor jafului.

Advertisements

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

A fost adoptat Noul Cod Rutier

Redacția

Pășcăneni identificați având cărțile de identitate expirate

Răzvan Grecu

Cei trei arabi arestați în scandalul cu spirt contrafăcut Sante Med rămân după gratii!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site