NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Fii responsabil! Dacă ai consumat băuturi alcoolice nu te urca la volanul mașinii. Polițiștii pășcăneni au depistat doi șoferi băuți la volan

Consumă alcool şi urcă la volan. Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici de soarta altora. Se pare că nimic nu-i sperie. Nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

O patrulă din cadrul Poliției Municipiului Pașcani a depistat pe strada Ştefan cel Mare din localitate pe A.George, de 26 ani, din Paşcani, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimentul a avut loc  în noaptea de 22/23 decembrie 2014, orele 02.40 A fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge.

  

În aceeași noapte, însă cu o oră mai devreme, un alt tânăr, S. Ionel, de 28 de ani, din comuna Valea Seacă a fost depistat de polițiști ai Secției 6 Poliție Rurală Pașcani în timp ce conducea un autoturism în localitatea Conţeşti, comuna Valea-Seacă. Cu ocazia controlului s-a stabilit că șoferul avea o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu poseda permis de conducere. Totodată acesta a fost condus la Spitalul municipal Paşcani unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Lucian Bode: Circa 1.000 de posturi de poliţie au toaleta în fundul curţii

Redacția

 Premieră. Armata Română recrutează elevi de liceu. Sunt căutați tineri cu note mari la Matematică și Engleză

Redacția

Elevii păşcăneni care absentează, atenţionaţi de poliţie

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site