RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Festivalul “Atelierele Lui Dragobete” a elevilor de la Liceul “Moldova” și organizației Asirys la Târgu Frumos

Elevii de la Liceul Special “Moldova” și tinerii din Asociația Asirys din Târgu Frumos au pregătit trei zile consecutive de manifestări culturale, dedicate sărbătorii românești, respectiv Dragobete.

 

Dorința participanților este de a celebra zeul tinereţii, al veseliei şi al iubirii, cu origini străvechi și legendare.

  

Începând de astăzi și până vineri, Clubul Copiilor din orașul Târgu Frumos va găzdui “Atelierele lui Dragobete”, vernisaje de pictură, concursuri pentru meșterii populari și ateliere de pielărie și pictură pe sticlă.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

“În perioada 24 – 28 februarie 2015,  Liceul Special “Moldova”, Tg. Frumos, în colaborare cu Palatal Copiilor Iasi / Filiala Tg. Frumos și Asociatia Asirys Super Tineri, organizeză, pentru elevii claselor a IX-a, aX-a si a XI-a, elevi ai clubului si voluntari ai asociației,  FESTIVALUL “ATELIERELE LUI DRAGOBETE”.

Prima zi a Festivalului “Atelierele lui Dragobete”, respectiv astăzi, este dedicată animației si stării de bucurie, in cadrul fastuosului  Bal  tematic  – “Cum arată Dragobete ?” între orele 16.00-19.00, la Clubul Copiilor din Tg. Frumos.

Participarea este libera, este stimulata si încurajată exprimarea creativă, probele fiind inspirate din tehnicile educației non-formale a tinerilor.

A doua zi, joi-25.02.2016, tot la Clubul Copiilor din Tg. Frumos, se va desfasura “Vernisajul Iubirii”, in viziunea artiștilor Ionela Mihuleac (artă cucuteniană) si Gheorghe Ciobanu (pictură naivă), înceând cu ora 13.00. Donațiile din timpul evenimentului vor fi folosite in scop caritabil.

Moment de recital: Poeziile lui Gheorghe Ciobanu, recitate de elevul in clasa a XI-a, Toma Eusebiu;

A treia zi, vineri – 26.02.2016, “Arte si mesteșuguri”, concurs pentru meșterii populari din regiunea GAL sud – vest si ateliere de pielarie si pictură pe sticlă.

Festivalul este continuat  de Tabara de supravietuire de la Coasta Magurii:  “In cautarea lui Dragobete”.

Incheierea festivalului este asigurata de “Aromele lui Dragobete”, serată gastronomică”, se arată în comunicatul de presă primit.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Primarii care nu achită naveta profesorilor: Iată comunele în care dascălii nu îşi primesc banii

Ema Roman

Noutate: contestaţiile la bacalaureat pot fi făcute anul acesta şi online

Redacția

Bursele din acest an nu se vor acorda pe baza mediilor din semestrul I al acestui an școlar, ci pe baza celor de la finalul anului școlar trecut, anunță Consiliul Național al Elevilor după discuțiile cu Ministerul Educației

Redacția
Încarcă...