RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O femeie s-a împiedicat și a căzut pe o trecere de pietoni din zona deal. Martorii au crezut că a fost implicată într-un accident

 În această dimineață, o sesizare la 112 a anunțat un accident rutier cu o victimă pe o trecere de pietoni din zona deal, în dreptul Bisericii ”Înălțarea Domnului”. La fața locului au ajuns două echipaje de la Poliție, cât și unul de la SMURD.

În urma cercetărilor, s-a constatat că o femeie a vrut să traverseze strada, s-a împiedicat și a căzut, suferind mai multe răni la cap și membre, iar martorul care a sunat la 112 a spus că a fost victima unui accident rutier. 

  

”A fost o sesizare făcută la 112, pentru că în zonă se afla o autoutilitară care staționa, și un pieton căzut. Dar nu este vorba de un accident rutier. Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au discutat atât cu victima, cât și cu șoferul autoutilitarei care s-a oprit. Mașina era pe un sens, pietonul pe celălalt. Femeia a vrut să traverseze strada, s-a împiedicat și a căzut, iar șoferul din instinct a oprit. Un martor a văzut mașina și pietonul și a crezut că este accident”, ne-a precizat Ioana Buștiuc, purtător de cuvânt IPJ Iași. 

Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Pașcani pentru îngrijiri medicale. 

 

 

Related posts

Ceartă în familie, aplanată de polițiști cu amendă

Redacția

Poliţist din Iași, gest emoţionant pentru o femeie prinsă pe stradă fără mască, mănuși și declaraţie

Redacția

A escrocat de 20.000 de lei o familie de pensionari. Dacă o vedeți sunați la 112!

Redacția
Încarcă...