RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Extinderea balcoanelor pe domeniul public în zona centrală se va face doar cu acordul Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Local

Pășcănenii ce vor dori să-și extindă balconul sau să construiască unul, în cazul în care stau la parter, iar blocul nu a fost prevăzut cu așa ceva, vor trebui să obțină acordul Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Local. Așa prevede proiectul regulamentului de balcoane ce va fi prezentat spre aprobarea Consiliului Local în perioada următoare.

 

 Funcționarii publici au prevăzut ca în cazul în care balconul ce se extinde sau se construiește se află în zonă centrală, atunci aprobarea să fie dată de Comisia de Urbanism a legislativului local. În celelalte cazuri aprobarea o va da Biroul de Urbanism al Primăriei, iar dacă extinderea sau construcția se face pe domeniul public este necesară aprobarea unei concesiuni de către Consiliu Local.

  

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

600.000 de lei de la bugetul local pentru șase biserici din Pașcani. Fondurile sunt nerambursabile

Marius Parteni

Consilierii locali au hotărât cine face parte din Consiliile de Administrație ale Eco Salubritate și Prest Serv Apa!

Răzvan Grecu

Proiect tehnic pentru un sens giratoriu aprobat la Pașcani. Opoziția acuză că lucrarea e prea scumpă! Pantazi spune că sensurile giratorii vor crea cozi de mașini!

Răzvan Grecu
Încarcă...