NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi vrea să-şi repare greşelile: reface parcul din zona blocului T1, pe care l-a desfiinţat în 2013

Schimbări de atitudine din partea edilului local care şi-a propus să redeschidă un parc pe care l-a desfiinţat cu scandal, în anul 2013.

 Este vorba despre locul de joacă din zona blocului T1, mai exact cel din spatele magazinului Lorimer de pe aleea „Ștefan cel Mare”. Acesta a fost amenajat de Grigore Crăciunescu şi sfinţit cu un sobor de preoţi chiar înainte de campania electorală din 2012.

Un an mai târziu, spaţiul în care zeci de copii din zona deal a oraşului îşi petreceau timpul jucându-se, a fost dezafectat de către Dumitru Pantazi, din cauză că nu avea autorizaţie de construcţie. Un alt motiv ar fi fost nemulţumirile locatarilor din zonă care s-au plâns că nu se puteau odihni din cauza gălăgiei provocate de cei mici.

Acum, într-o perioadă similară, înainte de campania electorală, actualul edil local revine la acest proiect susţinând că va reamenaja parcul, pentru că este necesar. „Am fost acolo, am văzut copiii care se jucau acolo. Sunt doar nişte bănci. O să dotăm parcul în continuare cu mobilier pentru copii pentru că este absolut necesar. Am mers personal, am văzut despre ce este vorba acolo, iar eu consider că atunci când se strecoară o eroare, poate fi reabilitată, reparată prin revenirea la decizii”, a declarat primarul Dumitru Pantazi.

Reamintim faptul că în 2013, parcul din zona blocului T1 a fost desfiinţat, iar mobilierul şi celelalte accesorii au fost mutate pe o suprafaţă situată în Centralei Termice 11, din apropierea pieței deal.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Primăria Paşcani atenţionează locuitorii străzilor ce vor fi reabilitate să-şi facă branşamentele la utilităţi înainte de începerea lucrărilor

Răzvan Grecu

Judecătorii Tribunalului Iași au respins rechizitoriul DNA în dosarul „Perla Neagră” pe motiv de neregularitate!

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile, întreruptă pe strada Mihail Kogălniceanu din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site