RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier în Paşcani, la intrarea pe pod (VIDEO)

Astăzi, în jurul orei 14.00, în zona podului peste calea ferată din Paşcani, chiar în dreptul locului unde păcănenii stau să fie luaţi la ocazie, 2 maşini s-au ciocnit violent. 

Primul dintre autovehicule, marca WW Golf 3, circula regulamentar dinspre direcţia Spitalului Municipal Paşcani, iar celălalt, o autoutilitară marca Renault Master, care venea dinspre Fabrica de drojdie, a schimbat brusc direcţia de mers, înspre zona Vatră – căminele ITP, neacordând prioritate celui dintâi.

Accidentul nu s-a soldat cu victime umane, şoferii ambelor autovehicule, care se aflau singuri la volan în momentul impactului, neavând nevoie de nici un fel de îngrijiri medicale. Autoturismul Renault a fost lovit în roata dreaptă-faţă, singura avarie reprezentând o uşoară modificare a măştii de protecţie, în timp ce Golful a fost serios avariat, în partea din stânga-faţă, numeroase părţi din caroseria acestuia aflându-se împrăştiate pe şosea.

  

După accident, autoturismul Golf 3 a rămas în mijlocul şoselei principale timp de aproape 20 de minute, îngreunând traficul rutier, încât coada maşinilor, care veneau dinspre fabrica de drojdie, trecuse de pod şi ajunsese până în dreptul căii de acces a companiei Proinvest. Ulterior, până la sosirea poliţiei, şoferul Golfului şi-a mutat maşina pe trotuar, în partea stângă a şoselei care duce spre zona Vatră. Celălalt autoturism şi-a păstrat poziţia iniţială, rămânând parcat în partea dreaptă a aceleaşi şosele.

{flv}diverse/accident pod{/flv}

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

A murit criminalul care a incendiat o fată de 17 ani

Redacția

Târgu Frumos: Tânăr depistat în trafic fără permis de conducere

Redacția

Trimis în judecată pentru că și-a omorât mama

Redacția
Încarcă...