RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier în Paşcani, la intrarea pe pod (VIDEO)

Astăzi, în jurul orei 14.00, în zona podului peste calea ferată din Paşcani, chiar în dreptul locului unde păcănenii stau să fie luaţi la ocazie, 2 maşini s-au ciocnit violent. 

Primul dintre autovehicule, marca WW Golf 3, circula regulamentar dinspre direcţia Spitalului Municipal Paşcani, iar celălalt, o autoutilitară marca Renault Master, care venea dinspre Fabrica de drojdie, a schimbat brusc direcţia de mers, înspre zona Vatră – căminele ITP, neacordând prioritate celui dintâi.

Accidentul nu s-a soldat cu victime umane, şoferii ambelor autovehicule, care se aflau singuri la volan în momentul impactului, neavând nevoie de nici un fel de îngrijiri medicale. Autoturismul Renault a fost lovit în roata dreaptă-faţă, singura avarie reprezentând o uşoară modificare a măştii de protecţie, în timp ce Golful a fost serios avariat, în partea din stânga-faţă, numeroase părţi din caroseria acestuia aflându-se împrăştiate pe şosea.

  

După accident, autoturismul Golf 3 a rămas în mijlocul şoselei principale timp de aproape 20 de minute, îngreunând traficul rutier, încât coada maşinilor, care veneau dinspre fabrica de drojdie, trecuse de pod şi ajunsese până în dreptul căii de acces a companiei Proinvest. Ulterior, până la sosirea poliţiei, şoferul Golfului şi-a mutat maşina pe trotuar, în partea stângă a şoselei care duce spre zona Vatră. Celălalt autoturism şi-a păstrat poziţia iniţială, rămânând parcat în partea dreaptă a aceleaşi şosele.

{flv}diverse/accident pod{/flv}

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ultimă oră: Bătrână lovită cu pumnii de ginere în satul Heci. Femeia este în stare gravă. A primit și o sapă în cap

Marius Parteni

Pășcănean condamnat pentru vătămare corporală, încarcertat în Penitenciarul Iași

Redacția

Grozăviile găsite într-un telefon pierdut. Descreierat care viola băieţei şi se filma cu mobilul

Redacția
Încarcă...