NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Exclusiv: Primarul Iașului și senatorul Florin Constantinescu s-au întâlnit ieri la Remar cu președintele grupului de firme GFR

Senatorul Florin Constantinescu, vicepreședinte al Senatului României însoțit de Gheorghe Nichita, primarul Iașului, au dat ieri curs unei invitații venite din partea conducerii societății Remar SA, parte componentă a Grupului Feroviar Român. Aceștia au fost așteptați la sediul unității de către Vasile Didilă – președintele grupului de firme GFR, Cătălin Cornea – directorul Remar SA și alți reprezentanți ai societății de la nivel local.   

 

 Întâlnirea a venit ca urmare a invitației adresate de conducerea Remar primarului Iașului și senatorului Florin Constantinescu de a vizita compania și de a vedea cum arată acum societatea.

  

 Pur și simplu a fost o promisiune respectată de domnul primar și de domnul senator de a ne vizita compania. Profitând de prezența dumnealor în Pașcani au dat curs invitației făcute de mine mai demult, de a vizita fabrica, de a lua act de specificul companiei și de retehnologizarea acesteia”, ne-a declarat Cătălin Cornea, directorul Remar SA.

 Delegația a vizitat halele societății, a văzut ultimile produse realizate de societatea pășcăneană și au aflat din planurile de dezvoltare pentru următorii ani. Remar SA este în plină ascensiune pe piața românescă dar și în străinătate. În halele societății din Pașcani sunt modernizate tramvaiele RATP. Cei doi politicieni au dat curs invitație după conferința de alegeri care a avut loc în sala Casei Municipale de Cultură.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ce taxe trebui să achiți pentru eliberarea atestatului de producător și carnetul de comercializare

Oana Cordoneanu

R.A.G.C.L. anunță noi facilități către clienții datornici

Oana Cordoneanu

Cum se împart cele 80 de miliarde de euro pe care le primește România de la Uniunea Europeană

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site