NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Construcțiile vor putea fi recepționate doar după racordarea definitivă la utilități

Construcțiile vor putea fi recepționate și date în folosință, începând cu acest an, doar după racordarea definitivă la rețelele de utilități publice.

Unul dintre elementele de noutate aduse de textul legislativ vizează în mod direct piața clădirilor rezidențiale. Astfel, recepția la terminarea lucrărilor de construire pentru activitățile autorizate aferente ansamblurilor de locuințe individuale și colective, dar și construcțiilor de utilitate publică nu va mai putea fi efectuată în lipsa finalizării branșamentelor la infrastructura tehnico- edilitară.

Mai mult, se interzice darea în folosinţă a construcţiei până la admiterea recepţiei la terminarea lucrărilor şi punerea în funcţiune a branşamentelor autorizate şi definitive la reţelele de utilităţi publice ale infrastructurii edilitare.

De asemenea, noile prevederi continuă procesul de simplificare a procedurii de autorizare a executării de lucrări de branșamente.

hotnews.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

S-au deschis noi programe de finanţare pentru investiţiile agricole

Redacția

Teodor Apostol, directorul general al Kosarom, despre majorarea cu 300% a prețului serviciului de salubrizare: „Ce-mi dă mie Primăria Pașcani mai mult, decât am primit până acum, de banii ăștia?”

Răzvan Grecu

Bătaie pe Prima Casă. Două bănci au epuizat deja fondurile. Câte credite se mai pot acorda

Redacția
Încarcă...