RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

EURO 2024: Serbia ameninţă cu retragerea din competiţie după scandările de la meciul Croaţia – Albania: „Cerem UEFA să ia măsuri”

Jovan Surbatovic, secretarul general al Asociaţiei Sârbe de Fotbal, a ameninţat, joi, cu retragerea echipei sale de la EURO 2024 din Germania din cauza unor scandări auzite în tribune la meciul dintre selecţionatele Croaţiei şi Albaniei, în cursul cărora s-a strigat “ucide-ţi sârbul”, relatează EFE.

Într-o declaraţie acordată postului public sârbesc RTS, Surbatovic a cerut UEFA să adopte sancţiuni “severe” împotriva Federaţiilor croată şi albaneză, în caz contrar Serbia urmând să ia propriile măsuri.

“Ceea ce s-a întâmplat este scandalos şi cerem UEFA să ia măsuri, chiar dacă asta ar putea însemna să nu mai continuăm competiţia. Vom cere ca UEFA să sancţioneze federaţiile ambelor echipe. Dacă UEFA nu le va sancţiona, atunci ne vom gândi cum vom proceda”, a adăugat Surbatovic, citat de Agerpres.

Serbia a fost deja amendată de Uniunea Europeană de Fotbal cu o amendă de 12.550 de lire sterline, după ce fanii săi au aruncat cu obiecte în cursul partidei cu Anglia. Şi, la fel ca Albania, a primit o sancţiune şi pentru că suporterii au afişat bannere cu mesaje naţionaliste.

  

“Am fost sancţionaţi pentru cazuri izolate, iar suporterii n

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Imagini revoltătoare publicate pe canalele rusești de Telegram par să prezinte castrarea unui soldat ucrainean de către un militar rus

Redacția

Marea Britanie: Premierul Sunak promite că în 2023 va combate inflaţia, criza din sistemul de sănătate şi imigraţia ilegală

Redacția

Impactul modificării de temă asupra autorizației de construire emise

Redacția
Încarcă...