NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

Ești izolat la domiciliu? Iată ce-ți oferă Netflix

Netflix vine în ajutorul celor izolaţi la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus şi oferă un cont cu opţiunea „Party”, care poate aduce prietenii unii lângă alţii.

Varianta de a socializa, dar și de a păstra în acelaşi timp distanţa este „Netflix Party”, care are câţiva ani de când a fost lansată, însă în aceste zile e mai populară ca niciodată. Practic, cei de acasă pot să urmărească acelaşi conţinut alături de prieteni şi chiar să comenteze ce văd în timp real.

„Netflix Party” e disponibil sub forma unei extensii pentru browserul Chrome şi a primit un update la începutul lunii martie. Cei de la Netlfix se aşteaptă să fie atât de folosită în timpul crizei coronavirusului încât a alocat şapte servere suplimentare pentru a face faţă utilizărilor, scrie Daily Mail.

Odată ce se creează o „Petrecere Netflix”, poate fi trimis și altora linkul de la show-ul urmărit, pentru a fi vizualizat și comentat împreună cu prietenii.

  

În timp ce majoritatea companiilor se confruntă cu pierderi în această perioadă, Netflix a înregistrat creşteri la bursă. Evident, serviciul de streaming e la mare căutare în aceste zile în care oamenii aflaţi în izolare trebuie să găsească ceva de făcut pentru a trece timpul.

sursa BZI

Advertisements

Related posts

Bursadeștiri.ro un nou site de știri pe piața media

Redacția

Un primar mexican s-a „căsătorit“ cu un crocodil

Răzvan Grecu

Tenis: Cele mai mari surprize din istoria recenta a turneelor de Grand Slam

Redacția
Încarcă...