NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Emailuri false trimise în numele ANAF. Avertismentul instituției

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunță că un val de mesaje false este transmis prin email în numele instituției, de pe o adresă ce nu aparține ANAF.

Unii contribuabili s-au trezit zilele astea cu emailuri false în numele ANAF, care aveau şi nişte fişiere ataşate. Acestea erau trimise de la info@anaf.ro. Instituţia atrage atenţia ca acele emailuri de la info@anaf.ro să nu fie deschise.

“Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unui val de mesaje transmise prin email, care utilizează denumirea, precum şi coordonatele instituţiei (număr telefon, adresa poştală). Precizăm că ANAF nu are deschisă adresa de email INFO@ANAF.RO”, menţionează sursa citată.

Persoanelor juridice, dar şi celor fizice, care recepţionează aceste mesaje, în care sunt informate despre discrepanţe în evidenţa fiscală, le recomandăm SĂ NU DESCHIDĂ MESAJELE ŞI NICI ATAŞAMENTELE acestora.

  

pro.tv

Advertisements

Related posts

Grup Feroviar Român vrea să recruteze 150 de tineri, inclusiv 15 ingineri, până la finalul anului.”Nu am văzut în România o strategie reală pentru gestionarea şi creşterea resursei umane”

Redacția

Poşta Română va distribui pensiile şi drepturile sociale aferente lunii decembrie, la termenele prevăzute

Redacția

Românii care stau mai mult de 6 luni în străinătate trebuie să facă o vizită la ANAF

Redacția
Încarcă...