NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevii pășcăneni vor participa la concursul ”Prietenii Pompierilor”

Ca în fiecare an, în luna mai are loc etapa judeţeană a concursului „Prietenii Pompierilor”, competiţie organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi.

Astfel, în data de 16 mai a.c., începând cu orele 10.00, pe Stadionul “Tineretului” din cartierul Tătăraşi, municipiul Iaşi, elevii din cercurile „Prietenii Pompierilor” constituite în unităţile de învăţământ din judeţ se vor întrece pe parcursul a trei probe specifice situaţiilor de urgenţă.

Din Pașcani vor participa elevii de la două unități școlare, mai exact Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” și Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”.

  

Concurenţii vor trebui să arate că şi-au însuşit informaţiile teoretice referitoare la măsurile de apărare împotriva incendiilor şi că au abilităţile practice şi forma fizică necesare parcurgerii celor două probe practice: “Pista de îndemânare peste obstacole”, „Ştafeta de 400 m cu obstacole”.

Condiţiile ce trebuiesc îndeplinite pentru înscrierea şi participarea la această competiţie sunt precizate în Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului cercurilor tehnico aplicative de elevi „Prietenii pompierilor”, postat pe site-ul ISUJ Iaşi, www.isujis.ro.

La sfârşitul competiţiei, concurenţii vor fi premiaţi în funcţie de rezultatele obţinute.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

„O școală deschisă spre viitor – promovarea parteneriatului în comunitate” la Tătăruși

Redacția

Risc chimic și biologic la Educație. Sporuri de 50.000 euro/lună

Redacția

Premiul Special pentru o elevă de la Colegiul Sadoveanu la Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site