RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Elena Lasconi, două ieșiri publice la TV în aceeași zi: Aprinde candela în prime time, la Antena 3: ”Aș face orice pentru țara asta, inclusiv aș candida la prezidențiale”/ La Euronews spune că a fost forțată să se retragă de la europarlamentare (foto)

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi (USR), a avut două ieșiri publice la TV joi. Lasconi a apărut la Antena 3, în prime time, unde a fost filmată pe teren, în primărie și acasă, unde a aprins candela cu o brichetă, s-a oprit la un tablou cu ea și fiica ei, despre care a spus că ”orice-ar spune, orice-ar face, e sufletul ei”.

Apoi a făcut turul casei și a spus că fără câinele ei ”ar fi fost moartă de mult”. Lasconi a vorbit despre credință, familia tradițională, femeia care ține unită casa, dragostea de țară și despre cum ”ar face orice pentru țara asta, inclusiv ar candida la prezidențiale”.

În timpul interviului, Lasconi a purtat o cruce argintie la gât și după ce a intrat în casă a cerut un răgaz pentru că ”mereu aprinde candela”. În primărie, Lasconi a fost surprinsă de cameraman și reporteri spunând că vrea o nouă secțiune pe site-ul primăriei unde ”să fie publicate” și ”transparente toate sponsorizările” pe care administrația publică le primește.

Lasconi a fost urmată de echipa Antena 3 ”pe teren”, a detaliat cum accesează fondurile europene, s-a salutat cu oamenii pe stradă și a vorbit despre proiectele din administrație.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

O ședință comună secretă a Camerei Deputaţilor şi Senatului, despre războiul din Israel, are loc marți/ Presa nu are acces, interzisă filmarea de către parlamentari/ Vor fi prezentate imagini sensibile, a anunțat deputatul Vexler

Redacția

Premiul Nobel Medicina 2023: Katalin Kariko și Drew Weissman, pionieri ai vaccinurilor ARN mesager

Redacția

Macron, discurs sobru și scurt: Acest vot „mă obligă pentru anii următori”

Redacția
Încarcă...