NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ECO Salubritate trebuie să revină la facturarea la lună. Programul de măturat stradal va fi stabilit de viceprimar

Consilierii din Comisiile Economic și Juridic au avizat astăzi favorabil proiectele de hotărâre privind delegarea gestiunii serviciului de salubrizarea către societatea Eco Salubritatea și regulamentul de funcționare al acestui serviciu. Ambele proiecte se vor afla pe ordinea de zi a ședinței de Consiliul Local de mâine.

Înainte de a da avizul favorabil membrii celor două comisii au trasat o serie de sarcini reprezentanților societății de alubritate. Gică Zanet, administratorul public al municipiului și membru în Consiliul de Administrație al societății, a solicitat creșterea gradului de încasare a facturilor de la 67 % în momentul actual la 85 %. Consilierul PNL Marius Pintilie a recomandat celor de la Eco Salubritatea să identifice o posibilitate ca gunoiul menajer facturat societăților să se facă după unele criterii bine stabilite.

În replică reprezentanții societății de Salubritate au specificat că asemenea lucru se întâmplă cu societățile care au încheiat contracte cu confirmare a cantității de gunoi ce rezultă din activități.

  

Administratorul public a solicitat reluarea campaniei de informare a populației cu privire la depozitarea selectivă a deșeurilor în containere și stabilirea locațiilor.

Advertisements

Cât privește sistemul de facturare la trei luni de zile, membrii Comisiei Juridice au solicitat revenirea la facturarea lunară.

Advertisements

Conducerea societății Eco Salubritattea a fost informată de către administratorul public despre faptul că viceprimarul municipiului va stabili frecvența prezenței pe străzi ale muncitorilor care mătură aleile pietonale și străzile.     

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Pășcănenii reclamă: ”Strada Aleea Izvoarelor e uitată de Primărie”!

Redacția

Fiecare primărie trebuie să încheie un contract cu o firmă de neutralizare a cadavrelor de origine animală

Redacția

Pantazi arată cu degetul spre Zuzan, în cazul explicațiilor solicitate de liberali pe marginea hotărârii falsificate

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site