NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Dumitru Pantazi a uitat să anunțe pășcănenii că a modificat programul de lucru al Primăriei pentru a recupera ziua de 30 aprilie

Pășcănenii nu au fost anunțați că timp de 8 zile, administrația locală a avut un program de lucru mai mare cu o oră. Decizia a fost luată de primarul Dumitru Pantazi pentru a recupera ziua de 30 aprilie, declarată liberă printr-o Ordonanță de Urgență a Guvernului, însă aceasta nu a fost comunicată către populație.

 Decizia este postată pe site-ul municipalității, însă nu pe prima pagină, ci în secțiunea „dispoziții de primar”, secțiune de pe prima pagină a site-ului.  Cu toate că actul administrativ are un caracter normativ, acesta nu a fost transmis către mass-media și nici nu făcut obiectul unui comunicat de presă, astfel încât contribuabilii să fie la curent cu noul program de lucru al primarului și al funcționarilor din subordinea sa.

Conform dispoziției de primar, Dumitru Pantazi și colegii săi, au lucrat  săptămâna trecută și aceasta, de luni până joi, după programul: 7.30-17.00.

Menționăm că nu este prima dată când primarul uită să comunice programul special de lucru al administrației locale. De exemplu, pentru zilele de 24 și 31 decembrie, declarate libere de Guvern cu recuperarea lor, pe site-ul Primăriei nu se găsește nicio dispoziție de primar prin care să se fixeze programul de recuperare al acelor zile.

loading...
Advertisements

Related posts

Vezi cine sunt noii parlamentari de Iași în urma numărătorii paralele a PSD Iași

Răzvan Grecu

Deputatul Vasile Axinte: Va ajunge România “ţară Schengen”?

Redacția

Peste 700.000 de persoane din judet pot vota la europarlamentare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site